keresés menü

Disclosure: itt az új videó, amit korábban töröltek a YouTube-ról

ujdisclB

A London Grammarral közös Help Me Lose My Mind című dalukhoz készült, pár napja nyilvánossá vált klip alatt állítólag gyülekezni kezdtek olyan kommentek, amik felháborodtak azon, hogy a videó egyes részei dicsőítik, jó színben tüntetik fel a droghasználatot. Pedig hát a Disclosure-srácok csak vidám hangulatban a klubban klubozó klubbereket akartak bemutatni – akik persze előmelegítenek és afteroznak is. Az ilyesmi meg kicsapongással jár.

Így vagy úgy, a videó a YouTube-ról le, a sokkal szabadelvűbb Vimeóra pedig felkerült:

A legnépszerűbb videomegosztóról egyébként maga a kiadó, a PMR szedte le a mozgóképanyagot, az alábbi indoklással:

A Help Me Lose My Mind videója csakúgy, mint a korábbi Disclosure videók, egymással kapcsolatba kerülő emberekről szól, akik jól érzik magukat. Ez olyasmi, amit a Disclosure maga is szeretne, hogy a zenéjüket ezzel hozzák összefüggésbe az emberek, akiknek remélhetőleg ez sikerült is, ha már látták őket élőben vagy hallgatták a zenéjüket.

Sajnos a videó kapott pár kábítószerhasználatra utaló megjegyzést. A PMR határozottan ellene van a drogok bárminemű népszerűsítésének, ilyen módon azt a döntést hoztuk, hogy eltávolítjuk a videót.

Kérdés, hogy ennek mennyi értelme volt, ha máshová újra felkerült, de hát az örök szabály örök szabály marad: ami egyszer megjelent az interneten, az onnantól kezdve úgyis elpusztíthatatlan.