keresés menü

Az angol fiatalok már David Attenborough narrációjára buliznak

David Attenborough Jungle Boogie néven indított egy bulisorozatot a Jadwat és a Good Life alapítója, Will Burbage, amitől a hírek szerint megőrülnek a brit fiatalok.

A recept mindössze annyi, hogy népszerű klubslágerek alá játsszák be David Attenboroughnak a fiatalok körében óriási népszerűségnek örvendő Blue Planet és Planet Earth szériákhoz felvett narrációit.

A szervezők szerint ugyanis nincs még egy olyan hang, ami akkora eufóriát váltana ki az emberekből, mint Attenborough-é.

A bulikhoz természetesen tematikus dekoráció is jár, például az esőerdők világát megidéző díszletet kell elképzelni. A leedsi és a liverpooli bulikra már elővételben elment az összes jegy, úgyhogy nagy sansz van rá, hogy más trendekhez hasonlóan továbbgyűrűzik ez a kontinentális országokra is.

És akkor itt gondolkozzunk el, hogy milyen lenne már, ha a pingvinek szaporodásáról óbégatnának tízezrek a nyári fesztiválokon, miután Attenborough összes mondata szállóigévé vált. Vagy mondjuk ha a narrációnak mint olyannak köszönhetően a technóklubokba is belopakodna a Dévényi Tibi-féle party-attitűd…

Tűz tartalom 🔥