keresés menü

Csütörtökön lesz egy kis agyelhagyás Pándi Balázssal és zord holland haverjaival a Corvintetőn

Az egész buli apropója az, hogy a holland-magyar tagokból álló Wormskull zenekar Budapesten fogja felvenni a második lemezét. És ha már így együtt van a társaság, akkor le is tolják első magyarországi koncertjüket. Emellett a zenekar holland tagjai saját projektjeikkel is fellépnek a bulin.

A Wormskull annyiból tipikus Pándi-zenekar, hogy csomó egymástól távoli műfaj van összegyúrva egy extrém, de nem széttartó masszává. Magukat a hangzatos anarchorastacrustpunkstep vagy az egyszerűbb deathhall címkékkel szeretik megjelölni, alapvetően pedig sötét vészjósló zene ez, nyikorgó gitárokkal, cikázó dobokkal és raggás, dancehallos lüktetéssel. De beszéljen inkább a videójuk:

A Wormskull basszusgitárosát, Jason Köhnent a Kilimanjaro Darkjazz Ensamble-ből és szólóban Bong-Raként is szokás ismerni. Így is, úgy is járt már nálunk, most utóbbival lép fel. Borítékolhatóan hatalmas brakecore kaszabolás lesz. Tampó-beállításhoz tökéletes is a tavalyi 666MPH című trekkje:

A gitáros és az MC pedig Deformer nevű formációjukkal fogja adni a sötét, sújtó törteket. Ők így buliztatták 2008-ban a fél Lowlands Fesztivált:

A koncertek előtt Lia és Gabba Voodoo fognak valami olyasmi szettet tolni, amire utóbbi nevéből számítani lehet a koncert után pedig Savage törli fel azokkal a táncteret, akik hajnalig bírják az őrületet.

Becsekkolás erre.