keresés menü

Bulizva emlékezzünk a legnagyobbjainkra! Iránytű a hétvégébe

giphy

Megint olyan hétvége jön, hogy ha nyugodt szívvel ki tudsz választani egy, azaz 1 db programot magadnak, akkor vasárnap semmiség lesz minden idők egyik legneccesebb pártfelhozatalából választanod. Jöjjenek is a mi tippjeink:

PÉNTEK: Sound Of Chicago @ Toldi
Sima péntek esti respektációnak indult az Urbanplayer és a Nightdrive közös csikágózása, de Frankie Knuckles halála módosította a fókuszt és a legendás színtér esszenciája helyett ő lesz egyszemélyben a főszereplő. A megemlékezést az Uffalo Steez, a Headshotboyz, Nakedkool, Bronks és Eirik vezénylik a pult mögül.

PÉNTEK: Sébastien Léger / Popof @ Akvárium
Üdvözöljük a porondon a pörgésbe végre visszatérő Akváriumot. Rögtön érdemes is leballagni az ikonikus lépcsősoron. Már csak az a kérdés, hogy a francia techno két nagyágyúja közül melyikre váltsunk jegyet. A Magyarországon debütáló Sébastien Léger kistermes exkluzív szettjére, vagy a visszatérő Popof nagytermezésére? Alighanem, jöhet a jó öreg pénzfeldobás!

PÉNTEK: Scuba @ A38
A Partynews kilencedik szülinapjára az elmúlt tíz évben folyamatosan a releváns elsővonalban alkotó Scuba érkezik. Ő alapította a dubstep egyik ikonikus kiadóját, Hotflusht, majd a stílus lecsengésének idején már Berlinben gyártotta a jövő zenéit. Tehát biztosak lehetünk abban, hogy nem csak nosztalgiázás lesz, hanem nagy horizontnyitogatás is. Előtte, utána és közben a motorbárban rengeteg magyar dj emeli a hangulatot.

PÉNTEK: Todd Terje Album Release Party @ kolor
Már napok óta lehet streamelni a kedvenc svéd csodabogarunk, Todd Terje első nagylemezét, amit a hivatalos megjelenés előtt Grabo’sky, Galactic Jackson és a Designer Drums kontextualizál egy fergeteges űrdiszkó keretein belül.

SZOMBAT: DJ Zinc @ Corvintető
Old school drum and bass és jungle szettel érkezik a Corvintetőre DJ Zinc, aki a ’95-ös Super Sharp Shootere óta folyamatosan újítgatja a tört ütemeket, egyszer hiphoppal, máskor meg house-zal vagy raggával keresztezve. A Budapest Jungle buliján zenél még: Mastif, Statik , Markov és Klay.

SZOMBAT: Kurt 20 @ BOTB
Mostantól már aszerint is lehet majd csoportosítani az éveket, hogy az egy hét híján 20 év különbséggel elhúnyt Kurt Cobain és Frankie Knuckles emlékbulik egy hétvégére esnek vagy sem. Ennél a péntek-szombatos beosztásnál jobbat nem is kívánhatnánk. Idén a parkolóházba szorított indiemennyországban, a Beat On The Bratben lesz a legtrendibb nirvanás megemlékezősdi. Elő hát a favágóingekkel és a levágott szárú farmerekkel!

VASÁRNAP: Több technót a parlamentbe @ Kossuth tér -> Szabadság tér -> Corvin áruház
Akárki is nyerje a választásokat, rögtön szembesítve lesz a magyar partynép akaratával. A magyar elektronikus zenei szcéna élvonala sorakozik fel, hogy forradalmi 4/4-ekben fogalmazza meg a követeléseit. Legfőképpen azt, hogy:

“Profi hangrendszert és DJ-t minden faluba!”

EGÉSZ HÉTVÉGÉN: Titanic Filmfesztivál – Zenei Szekció @ A38
Április 4-től 11-ig épp a bulisáv előtt lehet hangolódni a Titanic zenei témájú filmjeivel az A38 Hajó kiállítódobozában. Ezek lesznek: The Source Family, The Punk Singer, A Band Called Death, Sound City és a Mistaken For Strangers. Néhányat kétszer is vetítenek, részletek az eventóban.

Tali mindenütt!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥