keresés menü

Buliiránytű: itt az első igazán erős felhozatallal bíró őszi hétvége!

Péntek

Rone @ Toldi

A Toldi a nyári restaurációból tér vissza, az NVC szervezőcsapata pedig a nagytermes bulik mellett újra szervez kisklubos underground eseményeket is. Ezeknek az örömteli híreknek a kereszmetszeteként érkezik a Toldiba a francia Rone elszállós house-zenéivel. Még Route 8, Nakedkool, Bergi, Subotage és Seres játszanak a péntek éjszaka folyamán.

Deep Fried Fantasy Minifest @ Kontra

A Kontrában szervezett minifesztiválon csomó fiatal, figyelemre érdemes fellépő lesz. Többek között noise, footwork, káoszpop és jézus-punk műfajokban, valamint  amit kiemelnénk külön: Gulliver: “sludge zene a Kelenföldi Mocsár széléről. Olyanok mint a bodobács, büdösek meg ragadnak is.”

Robotra, Eyes On U @ BOTB

A kilencvenes évek indie-hagyománya mentén megírt zajos-fogós popdalaival érkezik a grazi Robotra, előtte a budapesti Eyes On U játszik hasonlóan zajos és nem kevésbé popos számokat. Értitek!

Szombat

Reeko @ A38

A Technokunst is megkezdi az őszi vendéglátást nagyon nem vendéglátós zenékkel. Első vendégük a spanyol Reeko, aki sötét, agybamászó, pszichedelikus technókat hoz magával. Játszik még szokás szerint Isu és Dork, valamint vetít a Kiégő Izzók.

Negative Approach @ GMK

A lassan negyedszázados, de még mindig ereje teljében lévő detroiti hardcore-legenda először játszik Magyarországon. Érdemes elővételben szerezni jegyet, hiszen hardcore módon fogynak. Előzenekarok: Ruidosa Inmundicia és Norms.

Random Movement @ Corvintető

A hétvége basszerbuliját az amerikai Random Movement hozza, ahol a magyar színtér színe-java is felvonul. Egész pontosan ők: DJ Ren, Mentalien, Markov, DJ Madd, Matt-U és Dub Personal.

Bored Nothing @ A38

Lendületes dream pop lo-fi hangszerelésben Ausztráliából. Előtte a nem rég tök jó új klippel jelentkező Dope Calipso mutatja be az új lemezét, a Fran Palermo meg csak simán csinálja a hangulatot.

Tali mindenütt!