keresés menü

Errefelé csapasd az ügyletet: hétvégi programok Budapesten, úgy van!

partyka

Itt az idő, hogy ismét soroljuk, mi mindennel kínál meg minket a főváros vendéglátó- és szórakoztatóipara erre a hamar elszálló hétvégére, ami talán ismét napos lesz, még ha ebből este nyolc után semmit nem is fogunk tapasztalni. Na lássuk, mi lesz!

PÉNTEK: Stimming Album Launch @ ChaChaCha, Margitsziget
“Gyönyörű, keserédes, titokzatos hangzásvilággal beoltott settenkedő minimal tech-house zenék” – ennél szebben mi sem tudnánk mondani, nem is erőltetjük. Mindenesetre a német származású, neves kiadók által felmarkolt Stimming erről a szofisztikáltan pulzáló és saját mag által rögzített hangmintákat felhasználó vonalról ismert (új albumába belehallgatni itt lehet), és elég nagy dolog, hogy az NVC-s fiúk iderakják ezt nekünk a kedvenc szigetünkre. Tánc!

stimming

PÉNTEK: Akkezdet Phiai LIVE @ Zöld Pardon
Versek és élő hangszerek – állítják a szervezők, hinni pedig érdemes. Saiid, a Slam Poetry Bajnok és Újonc Peti, aki már egyre inkább költő, mint rapper idén már másodszor mozgatják meg a hazai hiphop masszívot. Ráadásul, csak hogy senkit ne érjen váratlanul, itt közöljük, hogy a ZP perpillanat egyike a legjobban megszólaló budapesti helyeknek. Ráadás: a Burn Stage-en egész este az újhullámos basszuszenék két nagykövete, Slanki és Reload zenél.

akkezd

PÉNTEK: Monkey6 & Bounce pres. 8OUNCE Label night @ A38
Magyar termék! Honi gépzene! Szent István nemzettestének egyik legelőremutatóbb labelje! Aki szeretné hallani, milyenes ügyesen veszik fel magyar fiataljaink a versenyt a nyugat-európai zenei trendekkel, az most már tudja, hova illendő mennie.

bounc

PÉNTEK: Küss Mich @ Vittula
Legyen ez akármennyire meglepő, de ha a hűvös szintetizátorok hívei ha összejönnek, legyenek hanyagok vagy jól öltözöttek, az mindig egy kisebbfajta konszolidált anarchista ivászatba torkollik a Kertész utca legbujább lebujában. A lemezjátszók mögött természetesen Gördön és Splatter!

kussss

SZOMBAT DÉLUTÁN: BA10 & Mentalien @ Akvárium
A Budapest Bass Music megint matinéakcióba bonyolódik fényes nappal, szokás szerint az Akvárium lépcsősoránál, ahol a kihelyezett színpadról szólnak a koraesti sörözéshez és ejtőzéshez illő napsütéses hip hop, UK garage, house és bass music szettek.

bppbp

SZOMBAT DÉLUTÁN: CityMatiné @ Csillaghegyi Strand és Uszoda
Aki még akarva kapar a nyár utolsó szilánkjai után, az ne habozzon mendence mentén barnítani a bőrét jó zenékre, különösen, hogy Funktion One hang izzik fel Békásmegyernek ebben a szegletén délelőtt tíztől este tízig. Aki rakja: Captain Knuckles, DJ Sobek és Monolit.

citymatine

SZOMBAT: Pure Lust w/ Lale People @ URIMURI
Lipcséből jön, szemtelenül fiatal, és minden új zenéje rekordidő alatt válik underground himnusszá, ki az? Lake People! Legalábbis ezt állítja róla az egyik viszonylag új hazai szervezőcsapat, a Pure Lust, hiszen ők hívták meg, a német figura mindennek tetejében pedig még csak nem is dj-zni, hanem live-ozni fog.

purelust

SZOMBAT: THE BASSMENT w/ BA10, Chewby, Benskifater @ Mika Tivadar
New wave fanki, basszusparti! Mi nagyon kiegyeznénk ezzel a line uppal, ezért is ajánljuk, meg azért is, mert a Mika egy ideje megújult tánctere egészen életképes egy kis hajnali dajdajra. Tessenek szíveskedni lefáradni!

bassment

Tűz tartalom 🔥