keresés menü

Budapesti bulihétvége: ezeken a helyeken verethetsz majd keveset!

deer3

Zeneügyi programajánlónk megjött, menetrendszerűen, mert a csalódásnak itt helye nincs! Ismét összegyűjtöttük, merre lehet vagy érdemes menni a hétvégén. Jelentjük, a főváros továbbra sem alszik!

PÉNTEK: Electronic Beats Festival w/ John Talabot, Noze, Charli XCX, Washed Out @ Millenáris
Az esemény, amiről nem kell mondani semmit azoknak, akikben valamit is valaha megpendített az a szó, hogy TEKNÓ. A nem hangszerekkel művelt kortárs tánczene szeánsza ez, ami mellékesen egy távközlési cég jóvoltából jöhet létre, de hát a tavalyi is eléggé ki volt durrantva mind körítésben, mind hangban, úgyhogy egy szavunk nem lehet. Jó lesz, ünnep lesz, úgyis ott lesz mindenki! (Igaz, jegyet már csak nagyon ügyesen lehet szerezni, mondjuk olyantól, aki eladja, mert amúgy sold out helyzet van.)

eb

PÉNTEK: Blast From The Past breakz buli @ Gozsdu Manó
Ismét visszatér a Hypnosis legendaszámba menő retrospektív sorozata, a minden múltbéli műfajt megszépítő, vagy azok legszebb pillanatait újfent csillogtató Blast From The Past! A terítéken ezúttal a digitális törésvonalak, vagyis a breakbeat lesz, és annak is a legrafkósabb hazai képviselői szedik elő a régi jó fekete lemezeiket, vagyis Cadik, Marvin, TB Gon és Grasshop. Nagyon reméljük, hogy felzendül a Tipper-féle morgós Grooverider remix, különben nem állunk jót magunkért!

blast

PÉNTEK: UH Fest prez. Nate Young @ Kontra Klub
Aki nem feltétlenül a ritmikus szétesésre bazírozik ma, hanem valami kevésbé profán után sóvárog, az Budapest régi-új bulihelyén, a Trafó alagsorában találhatja meg a számítását, amit ma már Kontra Klubként ildomos ismerni. Itt az Ultrahangosok jóvoltából Nate Young lép fel, mellette pedig Pándi Balázs, Lanuk, Kiss Imre és Palmovka meg Splatter.

uhfest

PÉNTEK: Hősök születésnapi koncert @ A38
A veszprémi reppzene szétrobbanthatatlan bástyái a hajóra vonulnak, és még fel is veszik az egész koncertet, szóval aki évekkel később is szívesen vigyorog vissza egy tévéfelvételen, és még a magyar hiphopot is szereti, az menjen tenyeret lengetni!

hosok1

SZOMBAT: Elektronikus hangszerépítés @ MÜSZI
Nem egészen buli, de zenével kapcsolatos, szóval itt a helye: a kétnapos csináldmagad-workshop során a Cracklebox másolatát készítheti el bárki, azét az eszközét, amit Michel Waisvisz 1975-ben tervezett. Alkatrészismeret, kapcsolási rajz értelmezése, nyomtatott áramkör készítése, forrasztás, meg minden! Egészen vasárnapig ráadásul.

muszis

SZOMBAT: Lick the Click! Sunburst Edition @ Kolor
Kell-e bármit mondanunk a három colosról? Kell? Tényleg? Mert akkor legyen mondjuk az, hogy az egyik nappal lemezboltot vezet, a másik kolbászbizniszt navigál, a harmadik meg odavan a The Cure-ért. Hárman együtt pedig a legjobb magyarországi house-formáció. Kell még ennél is több?

ltckolor

SZOMBAT: Be Massive prez. Timmo @ Corvintető
Az elektronikus zenében mozgó előadók, dj-k, rajongók többsége biztos nem tudná elhelyezni a vaktérképen Bulgáriát, annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban feltűnően sokat emlegetnek egy szófiai srácot, akinek a neve rendre felbukkan a Beatporton, a Mixmagben, a különféle lejátszókon. A Be Massive nem vacakolt és időben lecsapott, hogy első alkalommal teleportálja techno-Budapestre Timmót. Raj-ta!

timmo

SZOMBAT: Zagar Space Medusa RMX & VIDEO LAUNCH PARTY @ Központ és Telep
Összekapaszkodik a két hip-hotszpot, itt debütálnak az új Zagar remixek, Zságer maga pedig még dj-pultba is áll. Rajta kívül Headshotboyz, Dnte, Belle Belle live, Add2Basket!

space