keresés menü

Bronx ma beköltözik a Király utcába

Extra Monday Session érkezik ma este a Király utcai Kolorba, aminek extrasága több mindenben is megnyilvánul. Először is, Budapest elsőszámú, hétfőnként tartott beat-ügyi konferenciáját ezúttal Vanis és Crain vezényli le, akik elkészültek 2007-es (és azóta is a legújabb kori magyar hiphop-történelem egyik legjobbjának tartott) Mekvart Szleng című lemezük folytatásával, amire megint megmozgattak egy csomó MC-t, Bankostól Busáig, Ponzától Orizáig, Balektől Ecküig és Bobakrome-tól Bobafettig – akik közül sokan ma csatlakoznak is hozzájuk a mikrofon mögött. (Update: az este lemezbemutatós része jövő hétre csúszik, de tessék csak tovább olvasni!)

De hogy a rendezvény fénye még ennél is szebben ragyogja be a pesti éjszakát, a “közeli” Bronxból meghívták a legendásnak számító, funkkal és dzsesszel sújtott zenékkel operáló Camp Lo duót, akik például ezt a hibátlan opuszt tették le az asztalra a kilencvenes évek közepén (és nem mellesleg együtt reppeltek olyanokkal, mint Jay-Z vagy a De La Soul):

Ma este tehát egészen magasra szökhet a forróság a Király utca 11-ben, korán érkezni pedig érdemes, mert a lemezropogtatás már 8-tól elindul. Ingyen!