keresés menü

BRÉKING: Sajnos ezen a hétvégén sem maradhatsz otthon! Koncert- és buliajánló

 hakke01

Brit kutatók szerint nem indulhat el a hétvége tisztességesen a programajánlónk nélkül, úgyhogy megint összeszedtük azokat a bulikat, ahova mi sem szégyellnénk betoppanni.

PÉNTEK: Phonique @ Gerbeaud Café
Nem tökörészik az Urimuri: bár még meg sem nyílt új bulifőhadiszállásuk a Sas utcában, nem bírták ki, hogy ne hívjanak el egy komoly nevet az elektronikus tánczenei szakmából. Phonique, a macskaszerető, vegán életvitelt folytató berlini producer, aki a house-t a kifinomultabb végén fogja meg, egy szokatlan helyszínre jön, a turistanegyed szívébe, a Zserbó átrium termébe.

phonique

PÉNTEK: A Recorder bemutatja 2013 legjobb zenéit @ BOTB
A főváros legújabb kult-indie-hip-zenebuzi forráspontjában, a Beat On The Bratben állnak pult mögé a Recorder szerzői, amit nem csak azért szeretünk, mert az Urbanplayer munkatársai között akad olyan, aki a népszerű zeneblognak is írt, de azért is, mert ők évek óta stabil színvonalon szállítják a legjobb zenekritikákat, interjúkat, fícsöröket. Amikhez most végre arcokat is lehet társítani!

rec

PÉNTEK: Claptone @ Ötkert
Aranyálarc mögé bújt rejtélyes lény érkezik az ötödik kerület nevét szégyentelenül magán viselő klubba, aki house-t játszik, ilyet. TMX, Fullstereo, Soundbank és Szobahipszter segít neki a körítésben és az emberek helyben tartásában.

claptone

PÉNTEK: Gustave Tiger, Tumo, Wormkids, Demjén Hirst @ Trafik Klub
Elfeledett civilizációk romjain lobogó katedrálispunk-zászló, csepeli gyárkémények árnyékából érkező szörfgitárok, nyomor, pánik, nihil, düh, szerelem, ROCK és TÁNC. Büntető módon nagymenő koncertestnek néz ki ez a Mikszáth Kálmán téren, úgyhogy aki megrángatott húrokból érkező szilaj energiákkal akar vegyülni, az menjen ide.

trafik

SZOMBAT: Electrify Series 3. @ Trafó
Aki volt már a korábbiakon, az ezt sem hagyja ki, aki meg nem, annak itt szolgáltunk nyomós indokokkal arra vonatkozóan, miért is kéne felkeresnie a Tűzoltó utcát. A sorozat aktuális, zajteknós felvonása ráadásul éjfélig tart, szóval ennél minőségibb alapozást el sem tudnánk képzelni az est hátralévő részéhez!

electrify3

SZOMBAT: Budapest Jungle pres. Loxy & Ink @ Corvintető
Mélyek, pergők, pergők, mélyek, dropok, mélyek, reszelések, lábdobok, mélyek, mélyek, mélyek. De mindenekelőtt az újvonalas jungle két megbízható, kultikus figurája a tetőn.

loxy

SZOMBAT: Amoeba koncert @ Atelier
Aki nem izzadva akarja szétszakítani magát hangos partizenére, hanem valami visszafogottabbra vágyik pár sör mellett, ami mindeközben bólogatásra ösztönöz, az feltétlenül vegye az irányt szombaton 9 után az Egyetem tér felé. Sabák ‘Dizko Stu’ Péter, Boros Levente és Sági ‘Vanis’ Viktor játszik jazzt, hip hopot és soult, továbbá mindenféle zenét, amiben keveredik új és régi, szintetikus és analóg, minták és élő hangszerek. Gyakran improvizálva!

amoba

SZOMBAT: Népi Papa és a Haverok @ Kuplung
Akinek pedig a fentiek közül egyikre sincs érkezése, mert sem izzadva pörögni, sem tunyulva sörözni nem akar, viszont valami borzasztóan prosztóra és komolytalanra nagyon is sóvárog, annak irány a Népi Papa koncert. Amiből állítólag ezt követően jó ideig megint nem lesz ismétlés. Lobognak a nagy csöcsök, száll a p***szőr!

nepipapa