keresés menü

Brad Pitt is feltűnt Kanye West mostanra szokásossá vált vasárnapi istentiszteletén

Kanye West továbbra is járja az USÁ-t a Sunday Service című projektjével, amiben saját számait és más slágereket adnak elő a gospelkórusával, a követők meg csak gyűlnek és gyűlnek. Volt már, hogy Nirvana-számokra mentek rá.

Most vasárnap a kaliforniai Wattsban került megrendezésre a nem mindennapi istentisztelet, többek között 2Pac California Love-ja, illetve Drake és Travis Scott Sicko Mode-ja lett átdolgozva. Előbbiben a “California knows how to party” lett “Glory, glory, hallelujah”-ra módosítva, utóbbiban pedig “Out like a light” volt “He’s the light” helyett.

Kim Kardashian pedig azt is megosztotta, hogy egy nem kisebb név, mint Brad Pitt is feltűnt az eseményen:

View this post on Instagram

Kanye West and Brad Pitt 🥰 @dcapofficial

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

#KanyeWest and the choir change #Drake verse on “Sicko Mode” at Sunday Service held in Watts on Sept. 1. Interesting, given their history 👀

A post shared by HipHop-N-More (@hiphopnmore) on

Kanye West úton a pappá válás felé

Yeezy vasárnapi mise-jellegű Sunday Service koncertjeiről már sokat hallottunk, meg írtunk is, annyira, hogy nem is egyszer. Mindenképpen poptörténelmi pillanatokról beszélünk, hiszen ez olyan határok átlépése, amit eddig senki nem nagyon tett meg (persze ránk lehet szólni, ha fogalmatlanok vagyunk), Kanye Westnek meg persze mindenki elnézi, ha már egyszer Yeezus néven volt egy lemeze.

Tűz tartalom 🔥