keresés menü

Botrány vagy nem botrány? Surgeon warmupolt Lady Gaga koncertje előtt!

Surgeon141114

A szebb napokat is megélt Lady Gaga aktuális, #ARTRAVE elnevezésű turnéján rendre régi kollaboránsa, Lady Starlight szokta bemelegíteni a közönséget egy technoszettel. Az elektronikus zenei körökben nem túl magasan jegyzett csillagfény-hölgy mellé legutóbb ismeretlen okokból csatlakozott Surgeon is, ezzel nem kis zúgolódást kiváltva. Íme a Gaga által Instára posztolt videó:

“@ladystarlightny and a Surgeon are on stage! #realDjs #playlive THIS SHIT IS SO INCREDIBLE”

– írta mellé a művésznő.

Surgeon az angol techno-szcéna meghatározó figurája egészen azóta, hogy 1992-ben megnyitotta Birmingham első ilyen irányvonalú klubját. 94-től publikál saját zenéket, benne volt a British Murder Boys nevű indusztriáltechno csapatban, az utóbbi időben főleg Ben Simsszel szokott együtt dolgozni. Aki hát, mondjuk úgy, a popzene nagy atlaszában hatalmas távolságra helyezkedik el Lady Gagától. Azaz hogy helyezkedett, mert most már mindössze két kézfogásra van tőle, elóel!

Csak hogy tudjuk, hol helyezzük el Surgeont: járt ő már a Technokunst meghívására a hajón is, és ha fellép, akkor például ilyesmit művel – ez három hónapos Boiler Room felvétel, emberünk ráadásul egy Burzum pólót rokkol:

Tűz tartalom 🔥