keresés menü

PREMIER: itt egy új dal a Blue Tips második lemezéről!

Január 10-én jelenik meg a független poprockban utazó Blue Tips második lemeze, az In Line, január 26-án lemezbemutató az Aurórában, mára meg itt a Today című felvezető dal, amelynek kapcsán ezt mesélte nekünk Zsirai Andris basszusgitáros:

“Az új albumon 12 dal lesz, amiket Budapesten, az Artist Factory stúdiójában rögzítettünk, Cs Szabó Zoltán segítségével. Az eddig megjelent kislemezt és nagylemezünket egyszerre játszottuk fel és úgy vettük fel, most viszont úgy döntöttünk, hogy minden sávot külön fogunk feljátszani. Sokkal több időt is fektettünk az album elkészítésébe, ez úgy gondolom, hogy meglátszik a végeredményen.

Azokat a számokat akartuk kitenni a lemezmegjelenés előtt amiket, már egy ideje játszunk koncerteken is. A Today zenei alapja már az Empire című első lemezünk megjelenése után meg volt írva, én hoztam az alapötletet és Máté hamar megírta hozzá a gitárt is. Az énekkel meg a szöveggel viszont várnunk kellett, mert Flóra annyira nem szereti ezt a dalt, ezért lassan haladt vele, pedig nekünk ez az egyik kedvencünk most.”