keresés menü

Blahalouisiana: ha tél, akkor sok csípős étel, pálinka, meg az új számunk

Urbnplyr: – Mit mondanátok a titeket még nem ismerő embereknek, mi az, amit játszotok? Milyen jelzős szerkezettel rántanátok be őket a koncertetekre?

Blahalouisiana: – Alapvetően rockzenét játszunk, helyenként beat-es, blues-os, country-s, néhol popos elemekkel megspékelve. Az érzés, amit koncerteken szeretnénk átadni, nem bonyolult, de mindenkinek szüksége van rá. A neve szeretet ;]

Urbnplyr: – Két és fél év alatt szép utat jártatok be, mintha egy európai turné is kilátásban lett volna, egy YouTube-komment pedig már Alabamából éltet benneteket. Kezd beérni a nemzetközi értelemben vett gyümölcs, duzzad az érdeklődés?

Blahalouisiana: – Sajnos az kontinensturné még nem jött össze, a szokásos okokból. Nagyon nehéz itthonról, önerőből összehozni egy turnét úgy, hogy ne hatalmas mínuszban jöjjön ki a zenekar a végén. De nem adtuk fel ezirányú terveinket, közben viszont nagy erővel dolgozunk azon is, hogy itthon megalapozzuk a jövőnket, mint magyar számokat is játszó zenekar.

Urbnplyr: – A Balcony TV-s fellépéseteken a Walking In The Raint játszottátok el kifejezetten melengető modorban, most viszont itt a december, az eső helyett meg jó eséllyel a hó, hogyan dolgozzátok fel ezt a déli mentalitással nyilván borzasztónak megélt időszakot?

Blahalouisiana: – A tél hideg és sötét, sok csípős étellel és pálinkával lehet átvészelni. Most megjelenő számunk, a ‘Magamban még’ gyógyírt jelenthet majd a hűvös estéken.

Urbnplyr: – Merre tovább a karrieretekben, mik vannak kilátásban?

Blahalouisiana: – Jövő héten jön az új kislemezünk is, amin a már említett ‘Walking in the Rain’ is rajta lesz stúdióminőségben. Az új magyar számhoz klipet is forgatunk, ami szintén még decemberben érkezik. Utána sem állunk le, rengeteg vidéki koncert lesz mostanában, és tavasszal újabb kislemez fog megjelenni. Aztán pedig azonnal elkezdünk dolgozni az első Blahalouisiana LP-n is.

A HÓNAP BULIJÁRA BECSEKK ERRE!