keresés menü

Besokalltál már a sok karácsonyi daltól? Hallgass helyette ünnepi reppet!

LIVE!-Recovered

A karácsonyi dalok a megfelelő helyen és időben tálalva képesek hozzájárulni a nyugis, de emelkedett légkörhez. Viszont onnantól kezdve, hogy szinte valamennyi kereskedelmi egységben, tévéből, rádióból ezek zúdulnak az emberre, kifordul magából az egész, és tökéletesen ellentétes hatást vált ki. Az ünnepi témákat minden évben durvábban túltolják, mint idén a Star Warst az érte felelős birodalmi marketinggépezet.

Ezek helyett inkább ezt az élőzenés, törtütemes, különleges hip-hop összeállítást ajánljuk ahhoz, hogy belelazulj az év végébe!

Ennek eredményeként a mostani eresztés olyan gyöngyszemek sorozata, amikben az akusztikus zenei élmény ötvöződik a kiemelkedő MC-zéssel. Mindez természetesen klasszikus hip-hop ütemekre építkezve zajlik.  Az összeállítás további érdekessége, hogy az előadók igen széles spektrumról lettek válogatva: elhangzanak már eltávozott és élő old-school legendák dalai a hip-hop aranykorából, hallhatóak még feltörekvő, szinte ismeretlen, de nagyon tehetséges srácok munkái, de akad merítés európai művészektől is jócskán, itthonról, külföldről, keletről, nyugatról.

Utazásra fel, Békés Karácsonyt!
Tomek Spacey / Sample Temple