keresés menü

Belőjük az irányokat: hétvégi koncert- és buliparádé mindenkinek!

funny_russian

Eljött hát, aminek el kell jönnie, és el is jön mindig, de csak azért, mert már az előző vasárnap este is mindenki érte remeg: a HÉTVÉGE! Ez pedig azt jelenti, amit szokott, tehát hogy ilyen szédítően szórakoztató animgifekkel kísérve elmondjuk, szerintünk merre legyen a menet és miért.

PÉNTEK: Külkolor a belvárosban @ Eiffel tér
Na, a kompos, kőfejtős meg repteres marhulások után végre tisztességes polgári helyszínen speciáloskodik a Kolor, vagyis a bámulatos Eiffel téren! Erre most azt mondják, hogy VIP lesz a buli, mármint ez a tematika, és hogy aranyba foglalnak mindent, royál szürreál luxy lesz minden, ami jó duma, de mi inkább azok neveit közöljük, akik a bulit sodorják: Tom Trago Hollandiából, dEbruit LIVE Franciaországból, valamint Paul Pre, Cadik és Sirmo b2b Shadam! BLING BLING DONG!

kolorbling

PÉNTEK: Lick the Click! @ Gozsdu Manó Klub
A colos trió, Isu és Chrom és Crimson az elmúlt években csak az A38 szombat délutáni matinéján hallatta minőségihouse-orientált hangját így, együtt. Most viszont úgy érezték, hogy kipróbálják a GMK-t, mint családias és ígéretes klubhelyszínt, úgyhogy aki kedvelte a Mono és a Merlin falai közé szervezett úttörő megmozdulásaikat, és aki ezekről ugyan lemaradt, de kíváncsi a Sunburst éjfél utáni verziójára, ragadja kézen az alkalmat!

lick

PÉNTEK: Said & BA10 @ Kolor
Goodfellaz Újraegyesülés a házban! A szlogen persze úgy szól, hogy no breasts – no requests, és a srácok külön is szükségesnek érezték hangsúlyozni, hogy a számkérést továbbra sem szeretik. Nem csodáljuk. Lesz viszont sok hiphop és hiphopszármazék zene!

brofist

SZOMBAT: Boddika @ Corvintető
A főváros legelőremutatóbb és egyben legtáncoslábúbb estéje ma itt lesz a Blaha tetején, ez nem is kérdés: a Budapest Bass Music által nyélbe ütött partin, a LED-plafon alatt a brit underground titánnak egy olyan öblös és kimaxolt szettjére pattoghatunk – remélhetőleg -, ami egyszer s mindenkorra megkérdőjelezi a határvonalakat house, technó, dubstep és acid között. Rákészülő Boiler Roomos alakítás itt!

boddika

SZOMBAT: Caspa @ A38
Aki a lassabban szaggató basszuszenékre esküszik, az a hajóra mehet bólogatni, ahol a dubstep műfajának egyik elsőhullámos kulcsfigurája, Caspa húzza az igát. Füldugót vigyetek légyszi!

caspa

SZOMBAT: Basement @ Mika Tivadar
Zenei utazás a föld alatt! Akár négy dimenziós élményérzet!! Lüktető basszus és lábdob reggelig, Funktion One hangrendszeren megszólaltatva!!! Több felkiáltójelünk nincs ehhez a bekezdéshez, úgyhogy már csak annyi maradt, hogy Naga, Andras Toth és Peter Bernath lesznek a házigazdák, amiből már kiderülhet, hogy a hidegebb, mogorvább, hype-mentes techno lesz a főszereplő.

basement

VASÁRNAP: Dillinger Escape Plan @ A38
Aki járt már a zenekar bármelyik show-ján, az valószínűleg felírta a felejthetetlen emlékek szekcióba mindazt, amit látott és hallott. Nem sokan másztak fel például a hajó mennyezetére, de a Dillinger Escape Plan énekesének, Greg Puciatonak ez mindennapos elfoglaltság, hiszen ha egyszer a zenekar színpadra kerül, akkor nem sok minden van körülöttük biztonságban. A metalcore élő legendái tehát vasárnap megint a Dunán ringatóznak. De lehet, hogy inkább ők rángatják meg a Dunát.

dili

VASÁRNAP: Teho Teardo & Blixa Bargeld @ Trafó
Az avantgárd „alternatív” rock legnagyobb német kultuszfigurája, Blixa Bargeld – aki az 1980 óta működő Einstürzende Neubauten frontemberi vezetése mellett 2003-ig még Nick Cave zenekarának, a Bad Seedsnek is gitáros-vokalista alaptagja volt, és mindkét minőségében is többször fellépett Magyarországon – ezúttal egy különleges produkcióval tér vissza Pestre: az olasz multiinstrumentalista-komponista Teho Teardo társaságában készített Still Smiling című új albumának anyagát mutatja be a Trafóban.

blixa

Tűz tartalom 🔥