keresés menü

Végre lett tóparti kempingezős fesztiválja a basszusfejeknek is: Bass Camp Orfű 2016!

Nyáron a fedett klubok bezárnak, a természetközeli fesztek meg elkezdődnek, így megy ez. Utóbbi kategóriában már eddig is rengetegen álltak sorba a tömegek kegyeiért: Zamárdi egységsugarú baszatósfesztiváljától a Bánkitó flower powerjéig, a minimalisták Alkotótáborán át az idén frissen debütált budaihegyes Kolorádóig lassan van már minden, mint a bucsuban. Csak egyvalami nem, egyvalami hiányzott, egyetlen űr nem lett még telibe töltve,

Valakik felháborító jelleggel még mindig nem kapták meg eddig a saját nyári táncünnepüket: A MINDENFÉLE BÉZESEK.

Bizony!!!!

Tehát bárki, aki szereti az alábbi mélyfrekvenciás tartományok bármelyik típusát:

  • a gyomorrezgetőt
  • az öblögetőst
  • a nyilallót
  • az aljast
  • a fankisan puhát
  • és a teknósan keményet.

De most végre nem kell tovább várni! Mert beérkezett a baranyai aranyvágányra a Bass Camp, ami az orfűi Panoráma Kempingben július 22-től 24-ig a drum & bass, a dubstep, a trap, a garage, a hiphop, a dub, a juke, a grime és minden szerte- valamint leágazást igyekszik felölelni egy illusztris névsorral, aminek az elején többek közt a hírhedt londoni táncoltató, Dappa vezényel, sőt, már egy mixet is készített, megterítendő a táborlakók hejehujázásának:

És csak hogy még egy kicsit húzónevezzünk, a gyorsabb ritmikákért ezen a fronton a dárenélet egyik legjobban csengő neve, Commix felel majd, valahogy így mondjuk:

A mézesmadzagot viszont nem kívánjuk húzogatni, tessék ide klikkelni a komplett névsorért. Amit mindennek tetejében még kiegészítenek hasznos / intelligens / sportos nappali programok is: lesz lemezbörze, slackline és kispályás foci, tollas és pingpong, előadás az elektronikus zene és a társadalmi aktivizmus kapcsolatáról, a zeneírás workflowjáról (basszus alkímia!), lehet összetákolni majd újrahasznosított tárgyakat, szervezett túrán részt venni,

sőt, footwork táncversenyen részt venni!

Így e:

Ezt csakazértis kiemeltük, merthogyugye ilyen még nem volt. Szóval tessék menni és örülni és dudorogni a magyar Outlookra, hogy jövőre már odáig jussunk, hogy az Outlook emlegesse magát a horvátországi Bass Camp-ként!