keresés menü

Barnt hipnotikus háza: streameld a kölni producer debütalbumát!

Majdnem pontosan egy éve járta meg Barnt az A38 egyik Dansmusiq-estjét, oldalán Midlanddel, de a babérkoszorút azért mégiscsak ő csente el rendkívül szerteágazó dj-szettjével, amit két fő dolog tartott egyben: hogy a zenéi repítettek, és ezt okosan tették. A bölcsészhouse legjava volt!

Persze ez aligha lephetett meg bárkit, aki tisztában volt a zeneszerzői munkásságával, ami szintén valami hasonlóról szól. November 24-én megjelenő, Magazin 13 című nagylemeze pedig még inkább. Gyerekként, amikor mindenki más a grunge-on rugózott, ő inkább a technót fedezgette fel magának, majd amikor azok rárepültek a technóra, ő a hiphopban merült el és indult a DMC bajnokságon, amikor mindenki Berlinben ünnepelte a minimált, ő a korai német elektronikus és rockzenéket hallgatta,

és most sem sorolt be kortársai mellé.

Demagóg basszusfutamok és dropok helyett kifinomult dobgépes-szintis esszenciát mutat be, sokkoló hullámvasutazás helyett meg inkább hosszú távú élményekkel szolgáló, önreflexív vízitúrára visz. Itt a stream az XLR8R jóvoltából, ha valami, akkor ez biztosan átlendít ezen a délutáni szürkületen: