keresés menü

A Balcony TV Budapest lehúzza a rolót, de akik mögötte vannak, azok nem ám!

Majdnem takkra pontosan három éve írtuk meg, hogy elindul a főváros nem mainstream zenei életének Aktuálisan Üde Színfoltja, a rövid erkély- és teraszkoncerteket leforgató Balcony TV Budapest.

Most pedig azt írjuk meg éppen, hogy a projekt bezárul, legalábbis a hazai változat, ebben a formában, ezzel a csapattal. És ezzel a búcsúzó videóval, Iamyankkal és zenekarával:

Sokan elszomorodtak a hír hallatán, ezért megkérdeztük Horváth Renátót, a Balcony TV helyi főintézőinek egyikét (a másik Somló Dani, aki itt fent bennfentesen dobol is), hogy mi az ok, és merre tovább. Ő ezt mondta nekünk:

“Tele vagyunk ötletekkel, amikhez a BTV keretei szűknek bizonyultak, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt most inkább elengedjük. Így helyette és az Eastaste mellett jobban tudunk a BUSH-ra (Budapest Showcase Hub, tessék idefigyelni – a szerk) koncentrálni, amivel rengeteg tervünk van év közben is. A legjobb régiós előadókkal hamarosan találkozni lehet majd a legkülönbözőbb és természetesen a legjobb bulikon, és fesztiválokon. Ezzel párhuzamosan különböző régiós zenei versenyek és videós sorozat is a láthatáron vannak.”

Hát így. A BTV-t pedig a Toldiban lehet majd elbúcsúztatni március 10-én!