keresés menü

Az utcaművész, aki pontosan azt teszi eléd, amit látni akarsz

Ugye neked is összeszorult már a torkod, ha egy olyan koncert- vagy fesztiválplakátot láttál meg valahol, amin a kedvenc bandáid vannak, ráadásul egyszerre? És a túl szép ahhoz, hogy igaz legyen gondolatot gyorsan elhessegetve csak arra tudsz összpontosítani, hogy ezen ott kell lenni? Nos, André, azaz Monsieur André, vagyis Monsieur A, esetleg mégrövidebben Mr. A, szóval André Saraiva pontosan ezt lovagolta meg, és igencsak meglepte London, New York, Párizs, Los Angeles, Velence és Bázel lakosságát azzal, hogy ezekkel ragasztotta tele a városokat – miközben természetesen totál blődség, hogy ezek a nevek így, egyszerre, egy este erejéig összejöhetnek.

A kamuplakátokon ugyanis együtt olvasható a Daft Punk, a Justice és a Cassius neve, vagy akár a Pulp, Franz Ferdinand és az Oasis, persze szigorúan stílushatárokon belül mozgunk, amolyan álomkoncertek koncepciójaként. Egyébként ez az egész nem más, mint André Back To Sweden című kiállításának a beharangozása, ami augusztus 24-től lesz látható a stockholmi Gallery Steinsland Berlinerben.

Aki valami remek dolog folyományaként éppen Svédországban tartózkodik, annak itt a Facebook esemény linkje, aki viszont valami végzetes hiba folytán éppen nem jár Svédországban, de szeretne tájékozódni André munkásságáról, annak itt a Wikipedia.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥