keresés menü

B-Real kocsijában derült ki, hogy Budapestnek van az egyik legpüspökebb füve

Milyen ice bucket challenge meg hot 16 challenge?! Ne vicceljünk egymással, vitán felül áll, hogy annál nagyon cselendzs nincs, mint beülni egy autóba, rádurrantani két szinte elszívhatatlanul masszív bluntra, aztán ottmaradni húsz percre az el nem távozó, sűrű füstből álló tömbben. Erre külön kifejezés is van amerikaföldön, hotboxnak hívják, és a tuti atombetépés receptje. Ezt vitte tökélyre az ember, aki egy életre beleégette mindenkinek az agyába azt a négy szót, hogy insane in the membrane.

YouTube-csatornája egyébként is fűszívós oktatóvideókkal indult, lásd a helyes tekerés bemutatásától a gázmaszkolásig, aztán előállt ezzel a formátummal, amiben repperkollégáival ül be telefüstölni egy kocsit, és egyszerűen élmény nézni.

A kedvenceink:

Amikor a hírhedten szmokimániás Redmannel csúszik meg, akivel egy “headbang indica” töltelékes spanglit tol el:

Snoop Doggal, aki elmondja, hogy őt egyszerűen nem lehet dzsangaszívásban legyőzni, az egyetlen, aki erre képes volt, az Willie Nelson volt:

Action Bronsonnal és The Alchemisttel, amiben főleg az utóbbi hátsó ülésen lejtett műsora a szórakoztató (és még Travisre is hasonlít a Taxisofőrből):

Na de az igazán nagy meglepi abban a videóban jön, amiben

Daz Dillingerrel, a west coast másik nagy hangjával mély egyetértésben állapítják meg, hogy Kaliforniában van a világ legjobb zöldje:

A szívmelengető szuvenír a tizenkettedik percnél érkezik meg, aki nem akar odáig eltekerni, röviden megmutatjuk – B Real itt azt kérdezi meg, mik voltak azok a helyek, ahol a legbombább mokolyával találkozott:

DAZ! MAGYARORSZÁG KÖSZÖNI SZÉPEN!!!

Emberünk további smokebox-videói, bennük Everlasttel, Wiz Kalifával, Dam Funkkal és másokkal itt tekinthetők meg szíves-örömest.