keresés menü

Az megvan, hogy az egyik DJ, aki Pestre jön a hétvégén, a pucér jógába is belevágott?

A vidám sokk előtt kezdjük a szakmai résszel: aki bírja az üdítően fanki (de nem funky!) hauzt, az szombaton módfelett bírni fogja Nick Monaco szettjét is a NOMURI-ban. Nem véletlenül hívják Soul Clap-es csapattársai főnök pillangónak, folyamatosan groovy taktusokat verdes ki magából. Ilyeneket itt:

Ennyi már épp elég ok lehet elmenni.

Na de mi a helyzet azokkal a fotókkal, amik a VICE-on bukkantak fel, és amiken Monaco konkrétan, izé, ádámkosztümben ad be különféle jógapózokat? (Nem merjük idetenni őket, mert akkor dobálnunk kéne a tizennyolcas karikát, azzal meg inkább spórolni szeretnénk, az előző link mögött megtekinthetők a fotók.)

Állítólag ez a fotósorozat ihlette őket. Ezek a képek körbementek a zenészhaverjaival közös levlistán, és mindenki nagyon a humoránál volt, ezért pasiverziókat is bedobáltak. Nicknek pedig több se kellett, ő addig merészkedett, hogy saját magát fotózza le mondjuk egy tökéletes Pashchima Namaskarasana bemutatása közben. Tanner Ross barátja kiposztolta ezt a Facebookra, de aztán leszedte, mert szemétnek érezte magát miatta, de Monaco aztán arra gondolt, na de hát miért is ne?

“Szeretném életem utolsó napjait egy nudista kolóniában leélni”

– mondta még a cikkben, azzal indokolva tervét, hogy ruhát viselni fárasztó, és csak eltakarja gyönyörű testünket. Igaz, tudja, hogy nincs Ryan Gosling-karosszériája, de elégedett a sajátjával, és szerinte ünnepelni kéne az emberi testek közötti különbözőségeket. Hát nem szimpi? Irány a muri!