keresés menü

Ez a repper egy Apple Store-ban rakta össze a teljes nagylemezét

Tegnap még csak egy tetszetős kamusztorival tudtunk szolgálni, amelyben egy feltörekvő chicagói repper Happy Mealekben terjesztette a mixtape-jét. Ezután azonban jött a jó öreg valóság, megrázta magát, és egy olyan sztorit tett elénk, amire csak bólogatni tudunk a legeslegnagyobb elismeréssel.

Prince Harvey nem úgy tervezte, hogy az Apple boltjában veszi fel a lemezét. Viszont miután először a laptopja szállt el, majd az újban a merevlemez, akkor oda jutott, hogy nem volt pénze újra. Ekkor határozta el, hogy az almás bolt bemutatógépén rakja össze a kitöréshez szükséges anyagát.

A biztonsági őrök és az alkalmazottak is hamar megismerték a rendszeres látogatójukat, de szerencsére egy-két alkalmazott cinkosai lettek a nagyszabású tervében. Ettől függetlenül arra nem volt lehetősége, hogy az instrumentális részeket rendesen felvegye, így a lemez minden egyes részletéhez a saját hangját használta.

Itt van egyébként az első kislemez, és nem is rossz ez az acapella hiphop: 

A négy hónapos munka alatt is folyamatosan kapta Harvey a kisebb-nagyobb pofonokat a sorstól. Volt, hogy mentés előtt kihúzták a pendrive-ját, volt, hogy randira rohanva ő maga hagyta benn a gépben. A legdurvább azonban talán az volt, amikor a felvételek idején lakhelyét is el kellett hagynia mind a 20 lakótársával együtt, mert az épületüket bontásra ítélték.

Idővel aztán rájött, hogy az emailes mentés mellett a lomtárból érdemes dolgozni, mert azt nem érinti a napi memóriatörlés. Így kellő kitartással és eltökéltséggel végül sikerült befejezni a lemezét, ami július 26-án jelenik meg PHATASS címmel.

Az egész sztoriban az a legjobb, hogy Harvey egyáltalán nem tartja magát szegény embernek. Úgy gondolja, hogy a szegénység mentalitásbeli kérdés, neki csak pénze nem volt, de ez nem akadályozta meg, hogy elkészítse a lemezt. Egyébként minden vágya, hogy turnézhasson is, és akár a pingvinekhez is elmenne az Antarktiszra, ha azok kíváncsiak rá.

(via Daily Beast)