keresés menü

Amikor szelfiznél a kedvenc reppereddel, de az kiveri a kezedből a telefont

A rajongó + rajongott típusú közös fotóknak történelmi hagyománya van: nagy ereklye a kollabkép, többet ér, mint bármennyi poszter vagy aláfirkált hanghordozó.

Mégis akadnak olyan előadók, akik nem mindig, vagy egyáltalán nem szeretnek fotózkodni másokkal. És nem feltétlenül azért, mert szar fejek, hanem mert mondjuk a napjuk szar, vagy eleve nem szeretnek közel engedni idegeneket, akikkel aznap találkoztak életükben először.

Earl Sweatshirt, Tyler nagy spanja és harcostársa egy New Orleans-i fesztiválon lépett fel, aztán sétálgatott is egyet, amikor egy fan odaavászkodott elé, és már lőtte is a szelfit – azaz lőtte volna, mert végül ez történt:

“Amikor szeretnél egy képet az egyik kedvenc reppereddel ősidők óta, aztán kiderült, hogy egy fasz” – írta Mitch Colen a Twitteren az eset után, a videót is mellékelve. Azt azonban mintha elfelejtette volna hozzátenni, hogy ő sem volt a legjobb arc, amikor kérdezés nélkül odatolta a kamerát a Earl elé, akinek legalább azt a sorát ismerhette volna, miszerint:

“I’m over bitches trying to act like I owe ’em a picture / Rather introduce these hoes to Vince who could show you a pistol.”

De hogy mindenvégejó legyen a sztori, ha már épp Vince Staplest emlegette itt az előbb Earl: az MC span szontén a Twitteren üzente meg a lelombozott rajongónak, hogy ha nagyon szeretne, akkor csór neki egy egyedi képet Earltől.

Szavazzatok feljebb, mennyire volt korrekt a telefonpöccintés!