Diplo egy életre megtanulta, hogy a grafikust illik kifizetni!

Induljunk el a kályhától: John Mayer énekes-dalszerző-gitáros tavaly csinált egy nagysikerű klipet, ami szándékos lo-fi bénaságával aratott le magának mára közel 35 milliós nézettséget a Tyúbon. Sztár úr azért döntött az alábbi megvalósítás mellett, mert senkit nem talált, akivel meg tudott volna állapodni a forgatási büdzséről – így leforgatta a videót maga, magáról:

Úgy tűnik, Mayer annyira elragadódott saját digitális vizualizációs képességeitől, hogy nemsokára már Diplónak ajánlotta fel azokat – akinek, mint cikkünk nyitóképe (ott fent) tanúskodik róla, meggyűlt a baja három faszival, akit belezavart egy remek tengeri fotójába, és el akarta tüntetni őket.

Mayer azonban vízjelezve küldte el Diplónak a javított képet, és, ahogy Diplo írja a kiposztolt kép alá, 400 dollárt kért azért, hogy a vízjel is eltűnjön onnan:

Majd amikor Mayer látta mindezt, vagyis a nemhajlandóságot a fizetésre, arra ragadtatta magát, mint minden tisztességes grafikus:

MEGVICCELTE DIPLÓT NAGYON.

Felrakott egy képet, amin nincs vízjel. De Diplo sem, hahahahahaha!

Mindezen túl pedig Photoshopharcot hirdetett, hogy bárki úgy nyúljon a Diplo-fotóhoz, ahogy nem szégyell. Az eredmények lenyűgözőek lettek, ahogy az ilyenkor lenni szokott:

 

Mindig, mindig nyisd ki a bukszádat a grafikusnak!!!