keresés menü

Aarion bulival ünnepli Sasha Grey szülinapját

Az Aarion pólók jóformán a semmiből kúsztak fel a budapesti éjszaka szétlocsolt vodkától csatakos mellkasaira 2011 nyarának végétől. A brand létrehozói Király Marcival az élen azt a célt tűzték maguk elé, hogy olyan hordható ruhákat készítsenek, amikben “egyszerre jelennek meg a letisztult formák és az éjszaka mocska.” Sőt, nem féltek egy-egy terméken tisztelegni az expornós Sasha Grey előtt sem:

Hogy az idén 25 évessé érő korábbi felnőttfilmes lány hol foglal helyet a márka inspirációs galaxisában, azt kiválóan elmondja az alábbi leírás, ami egyenesen az Aariontól származik:

Sasha, függetlenül felnőttfilmes alkotásaitól – vagy inkább azzal együtt – egy olyan példaképe lehet sokaknak, akiket nem foglalkoztat a külvilág véleménye, csak a saját boldogsága. Egy olyan ember, aki szereti amit csinál, vállalja múltját és tudatosan keresi a helyét a világban. Pár év szűkített közönségű filmezés után, büszkén és boldogan áll tovább. Ezek után nem félmeztelenül dobálja magát a DJ pult mögött, mint pár korlátozott lehetőségű szakmabeli társa, hanem pofátlanul uderground zenéket ír, modellkedik, színészkedik (nem olyan filmekben), könyvet ad ki, kisgyerekeknek olvas fel.

Ez pedig egyben egy bulibeharangozó is, március 14-én, csütörtök este az Ankerban ugyanis születésnapja alkalmából neki szól a zene, Popbitch, BAL5000, Norwell // Alpár és az Aarion Crew házi lemezlovasainak jóvoltából. Facebook eseményoldal itt, potenciális kúllistás helyezéshez méltóan felöltözni ér.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥