keresés menü

A rapper szerint megfigyelik, amióta Obama lánya az ő pólójában szelfizett

A rappert pedig úgy hívják, hogy Joey Bada$$, aki mindössze egy hete töltötte be a húszat, de a hiphopszakma már a tenyerén hordozza, miután olyan mixtape-eket, majd bemutatkozó albumot rakott le az asztalra, amik nem akartak az új trendek hátán beszökni a köztudatba (semmi trap meg EDM), épp ellenkezőleg, a lehető legklasszikusabb hangvételű-hangszerelésű reppzenék sorakoztak rajtuk. Ha két évtizeddel korábban születik, Nas felkötheti a gatyáját.

Na, és ahogy a híresebb rapperekkel szokás, a rádióslegenda Sway meghívja őket a műsorába. És Joey ebben a videóban, 5:30-tól elmondja, hogy mi is a helyzet a telefonjával:

“Amikor a szabad világ vezetőjének lánya a te pólódat viseli, azt hiszem, elkezdenek vizsgálódni. Körbevették a házamat… Nem alszom.. Hallom a kis kattanásokat a telefonomban.”

Ez a szelfi, amiről szó van, Malia Obamával – a Pro Era felirat a pólóján pedig nem más, mint Bada$$ csapatának a neve:

Amúgy annyira nem csodálkoznánk, ha ez a megfigyeléses feltételezés igaz lenne, mert egyrészt van mögötte ráció, másrészt mégiscsak egy olyan kollektíváról beszélünk, ami ilyen merész logót választott magának. (Persze szerintük nem hasonlít a náci horogkereszthez, épp ellenkezőleg, a 47 mint szám effajta megjelenítése békét és nyugalmat hordoz. Nos, nem mindig elég jófejnek lenni, annak is kell látszani, ugye.)