keresés menü

A nap videója: Cadik feat. Willie Evans Jr. – Better Luck

cadikvideo

Nem hittük volna, hogy így a nap vége felé pont egy magyar produkció nyeri el a #napvideója címkét, pedig hát ez itt a helyzet. A zene annak a Cadiknak a keze munkája, aki már a 90-es évek közepe óta folytatja népművelői tevékenységét a dj-pultok mögül, egy ideje pedig már saját zenéit ontja magából. Éppen ezért is érdekes, hogy a még csak most érkező új albumról származó trekk klipjében az egy évvel ezelőtti Alma című lemez borítója köszön vissza.

Erről maga Palkó így beszélt nekünk:

Mivel nem tartok pihenőt a stúdióban, nálam az albumok szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Ugyanúgy, ahogyan az egyes lemezekhez tartozó vizuál is, amikért továbbra is Lajos Edit felel. Ő már jó másfél évtizede segít nekem a grafikai munkákban, az A38-as Real Your Nature, majd Space Is Called sorozatok arculata is hozzá kötődik, ahogy az albumborítóim is. Szóval a videó visszacsatolás az Almához, viszont ez most egy lassabb, melodikusabb lemez lesz.

A kameramunka Spáh Károly nevéhez kötődik, a Full Of Emptiness című hanganyag pedig várhatóan először majd a Chi Recordings bandcampjén jelenik majd meg. Ide kattintva pedig Cadik Urbanplayeres podcastját lehet meghallgatni.

Tűz tartalom 🔥