keresés menü

A nap híre: Skrillexet és Diplót lehuhogták a Burning Man-en (Frissítve: MÉGSEM?!)

Kis Színes: a világ elsőszámú sivatagi kultúrderbijén, a pénzes tech-yuppiek által egyre inkább eluralt Burning Man fesztiválon elég sok minden dolog történik, de azért ott nincs minden négyzetméteren egy wifi router, úgyhogy lassan szivárognak a hírek. Most viszont befutott egy infó, miszerint a house-húzónév Seth Troxler lemondta fellépését a feszten, miután kis társaságát nem engedték be mögé a dj-pultba.

Troxler helyére a híres Robot Heart Bus nevű helyszínre gyorsan találni kellett valakit, és a szervezők – talán nem a legokosabb döntést hozva – az éppen a közelben tartózkodó, másnap este fellépni készülő Jack U formációval szerették volna betölteni az űrt. Ami nem más, mint Skrillex és Diplo kettőse. Állítólag Skrillex még nem is volt rossz (hogy milyen ő élőben, arról itt írtunk elmélyült élménybeszámolót a Szigetes produkciója után), Diplo azonban fogta magát, és felrakta ezt a DJ Snake és Lil Jon zenét:

És ez már volt annyira sok a közönségnek, hogy átszakítsa a tűréshatárt, és hangos búúúúúzást eredményezzen a részükről. Gyorsan véget is ért a szett, hogy aztán a helyszín eredeti vibrációját szépen visszahozza a Tale Of Us.

Hogy mi a legjobb poén az egészben?

Az, hogy Seth Troxler nem is olyan régen még pont az olyanok ellen kelt ki hangosan, akikkel aztán őt helyettesítették.

(via)

FRISSÍTÉS: Az edm.com szerint semmi olyasmi nem történt, amit pultból lehuhogásnak lehet nevezni, a két figura végig technót játszott, majd a szett legvégén dobták be a Turn Down For What-ot, ami egy viccnek lett szánva Diplo részéről, és ha volt is minimális huhogás, a szettet akkor is abbahagyták volna. És most akkor mindenki lamentáljon el azon, hogy kinek és minek hisz! Köszönjük a figyelmet.

Tűz tartalom 🔥