keresés menü

A hónap vaterás hirdetése: Sven Tóth cédét tessék!

Tegnap szépen körbejárt a Facebookon a táncos gépzenéket kedvelő ismerőseim között egy link, amit elsőre nehéz volt hova tennem. Aztán másodikra és harmadikra is. Az ugróhivatkozás egy derültséget okozó vaterás hirdetésre mutatott, ami egy jól ismert német techno-trance úttörő egyik korai albumát kínálta eladásra.

Mégpedig így:

A jól ismert német techno-trance úttörő nevét sikerült kreatívan magyarosítani, hiszen valójában ugye Sven Väth-ről beszélünk, a már ötvenedik életévét is betöltött, de máig lankadatlan partihuszárról, számos híres klubest házigazdájáról és élő ikonról, aki imád kizárólag bakelitről maratoni dj-szetteket játszani (saját egyéni rekordja egy 30 órás menet a keverő mögött. Ne kérdezzétek, hogy csinálja, mert mi meg nem merünk tippelni).

Hogy ez most vegytiszta irónia, vagy a hirdető tényleg benézte a dolgot, és a borító alapján próbálta kisillabizálni a nevet, azt nem tudjuk, de nem lepődnénk meg, ha csak Sven Papa legendás humora és permanens jókedve előtt akart volna tisztelegni: