keresés menü

A hétvégén már tesztüzemre kapcsol a várva-várt új budapesti klub, a Tesla.rar

Gyanúperrel gyakran élő fővárosi tudatos bulizók és teknófollowerek már hónapok óta sejtik, bennfentesek pedig legalább ugyanennyi ideje pontosan tudják, hogy az okos elektronikus zenékről írogató Tesla.wav nem csak egy önmagáért létező remek blog, hanem valaminek a kezdete. Most vált faltól falig publikussá, hogy a felvezetés végpontja a Kazinczy utcai Elektrotechnikai Múzeum kapuja mögött – és épülete mellett – megnyíló új helyszín, a Tesla.rar, aminek az üzemeltetői egyelőre az udvart fogják átadni a közönségnek.

Amiről így írnak:

“Egy installatív tér alakul így, amelyben megférnek egymás mellett a videó projektek, vetítések, zenei és kult programok és a nyáresti iszogatás is. A 16×23 méteres háló egy interaktív visszaszámlálónak ad monumentális felületet. A rajta megjelenő tartalmak az idő múlását vizualizálják egészen a ház megnyitásáig. A hely arculatára reagálva, különböző interferenciák, digitális zajok és effektek jelennek meg, amit a helyen tartózkodók akár maguk is befolyásolhatnak majd.”

Kaptunk látványterveket, nem is hagyjuk őket parlagon:

tesla_V15_0001
tesla_V15_0003
tesla_V15_0004

Hát ez lesz a Tesla.rar, aminek a tesztüzeme már most, a hétvégi Budapest Essentials apropójából beindul. Először május 30-án pénteken, a tér által ihletett hanginstallációval készülnek, másnap, szombaton pedig Holalo dj-kkel, Crimsonnal és Vikipoppal, magyarul egy Panorama Bar-törzsvendéget is térdre kényszerítő jó (IGÉNYES! MINŐSÉGI! EDM-MENTESEN FIATALOS!) elektronikus zenék lesznek itt, és nem kokós techhouse. Ami azért módfelett faszán hangzik.

Facebookon érdeklődést mutatni itt lehet, fizikai formában meg majd itt, vagyis odabent:

teslararbejarat

Hivatalos nyitás: június 13-15. Felírni!