keresés menü

7 ok, hogy megjelenj a Telekom Electronic Beats Festivalon a hétvégén, és rommá táncold a lábaidat

Ismét itt a szokásos őszi klubszezonnyitó technó-house ünnep magentáéktól, és ismét toppolták magukat, ami a lineupot illeti, mert az Akváriumba pénteken és szombat egy híján éppen egytucat, azaz 12 komoly külföldi név fog a színpadra állni. Mi viszont most hét indokot mondunk arra, miért kell jelen lenni, és lesz köztük budapesti vonatkozás is, nem is egy!

1. Mert a Modeselektor olyan atombomba műsorral készül, mint még soha, ennyire energikusak talán sosem voltak:

MODESELEKTOR @ ГЛАВCLUB GREEN CONCERT

Greetings from Lowlands Festival. Next Stop: ??Москва ⏰this Saturday (14.09)!more info ? http://bit.ly/MSKT_Moscow19FB

Közzétette: MODESELEKTOR (OFFICIAL SITE) – 2019. szeptember 5., csütörtök

2. Mert a berlini iskolát képviselve Jennifer Cardini azt is bemutatja, hogyan lehet tömegeket elsodorni anélkül, hogy akár egy szem eksztázistabletta lenne a közelben:

3. Mert Magyarország egyik legjelentősebb klubipari exportcikke, a külföldi sikereket egymásra halmozó, a Panorama Bárban már vakon is könnyedén közlekedő Route 8 ilyen zenéket ír mostanában, és ő is DJ-zni fog:

4. És mert egyébként utána nem sokkal az a Motor City Drum Ensemble fog játszani, akinek lassan már hárommillióan nézték meg ezt a Boiler szettjét, és ennek jó oka van:

5. Mert az Akvárium legcsaládiasabb termét, a VOLT Lokált a pénteki napon Budapest legmenőbb underground kiadója hajtja uralma alá, többek közt a Blaha Lujza téri egykori technóklubról nevet választó, őstehetség CT Kidobóval:

(Nem mellékesen: szombaton pedig a Persephone klubsorozat teszi ugyanitt ugyanezt, róluk itt írtunk korábban.)

6. Mert a misztikus elektronikus popzene is képviselve lesz az iráni-holland énekesnő, Sevdaliza által (mi ez a klip, OMG):

7. És a TRESOR technója is beköszönt, Claudia Andersonnak köszönhetően.

A Telekom Electronic Beats Festival szervezői ráadásul eléggé stabil kísérőprogramokkal is készültek, például fejtágító panelbeszélgetésekkel a budapesti éjszakáról. Jeleljen az, aki tud ennél átfogóbb programsort a hétvégére!

Bővebb infó, jegyek, stb. a vonatkozó Facebook-eseményben.

Tűz tartalom 🔥