keresés menü

5 nyomós ok, hogy elmenj ma este fejtornázni a Kolorba

mrtdemo

1. Az a jelzős szerkezet, hogy globális, kéthetes jazzfesztivál, már eleve jól hangzik, akiknek a szájából pedig elhangzik, ők már elég régóta a legjobb hétfői bulikat csinálják Budapesten. És még akkor is érdemes felkapni a fejünket, ha ez a “fesztivál” csak a mai napot és a jövő hétfőt foglalja magába.

2. Ugyanis ma, március 24-én este egy New York-i és bécsi tagokból álló zenekar, a Ruff Pack érkezik a meghívásukra, akik jazzből építkező instrumentális hiphopot adnak elő. A két emlegetett város márpedig nagyon is tudja, mi a dörgés, ha fekete zenékből kell építkezni, és eleve érdemes meghallgatni, mit kezd egymással Daru, akit a keleti parti repp őshazája nevelt fel, valamint Matthias és Stephan, akit meg Kruder és Dorfmeister városa köpött ki magából.

3. Hangszerekről hallani a Madvillain America’s Most Bluntedjét?

4. Mielőtt elfelejtenénk megemlíteni: a dobos Daru Jones pedig olyanok mögött ütött már, mint Talib Kweli, Large Professor vagy a Slum Village.

5. A Ruff Pack olyan, mintha a New York-i Amoeba lenne, ezért nem is gondolkodtak sokat a szervezők, hogy kik legyenek az est másik fellépői: hát persze, hogy jön Sabák (basszus), Vanis (gitár) és Boros Levi (dob), és szállítják a grúvokat a fuvarlevélnek megfelelően.

Mindez jövő héten új-zélandi csodacsapattal folytatódik!

mondayA