• 5

  Hát mert a TR/ST lép fel

  A torontói Robert Alfons projektje egyszerre fájdalmas és hedonista, koromsötétben táncolós szintipop, ami jól eshet egy régi romantikázásért síró Depeche Mode-rajongónak éppúgy, mint valakinek, akinek kicsit már tele van a mindene az üres, trendi brit pophauzokkal. Tessék csak meghallgatni ezt a 2012-es debütalbumáról, ezt meg a tavalyiról – akit nem csavar be legalább kicsit, annak nincs szíve!

  Tovább

 • 4

  Mert Robert Alfons rokonszenves figura

  Amikor a TR/ST egyszemélyes megtestesítője még az éjszakai klubpillanatokról is képes olyanokat mondani, hogy bár a bulik társasági események, amikor elkezdünk táncolni, akkor nagyon sérülékenyek vagyunk – akkor nehéz őt nem szeretni.

   

  Tovább

 • 3

  Mert akiről még egy mikroblog is születik…

  …arról nem nehéz kijelenteni, hogy popkulturális értelemben jelentőségteljes személy. Na jó, valójában arra gondolunk, hogy ez remélhetőleg végre nem a tipikus tesztoszteronszagú villanyzenei buli lesz, hanem lesznek mérhetetlenül kedves, csillogó szemű lányok is, akik legalább ugyanennyire kedvesen fognak rajongani az első sorban!

  Tovább

 • 2

  Mert méltó hazai felvezetés lesz előtte

  Éspedig a Polar Dear alakjában, aminek frontembere, Borsos Oleg egyébként szintén egy érzékeny figura, ráadásul télen van igazán elemében, állítása szerint húsz fok felett már nem is nagyon tud mozogni. Ez persze csak egy vicces trivia, amivel az érdeklődést szeretnénk felkelteni, a lényeg a zene.

  Tovább

 • 1

  Mert ha Robert Smith most lenne fiatal, tuti a TR/ST-ot hallgatná!

  Ha pedig még magyar is lenne, meg is jelenne ezen az eseményen.