keresés menü

3 zene felrázódáshoz: Carmada, E.A.S.Y., Tycho

Carmada – Realise

Soha ennél kevésbé szexuális napkezdést! Ezt a vokált, ami bekúszik az első másodpercekben, vadabb diktatúrákban már betiltották volna bomlasztó jellege miatt. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi jön az ártatlannak tűnő tapsikolás után! Szóval ez egy remek elektronikus popdal, na, az LDRU és Yahtzel alkotta duótól, akik épp a berobbanás küszöbén állnak, már a Stereosonic-kal együtt turnéznak. Ez itt lent amúgy egy friss EP darabja, itt az egész háromszámos pakett.

A-Trak ft. Andrew Wyatt – Push (E.A.S.Y. Remix)

Van ugye az a pillanat, amikor az ember szeret kicsit molekuláira szétesni. Mondjuk egy megfeszített nap végén, egy közelállóval folytatott vita végén, vagy bármi ilyesmi. Na, mintha pont ezt sikerült volna belecsomagolniuk ebbe a remixbe az EASY-s fiúknak, akik még annyi humorral is bírnak, hogy a Facebook-oldalukon stílusukat romantic bass-nek aposztrofálják.

Spoon – Inside Out (Tycho Remix)

A Spoon albumát önértékén is 2014 legjobbjai között tartják számon a kritikusok, de a szállós hangképek titánja, Tycho most még hozzá is nyúlt az egyik dalukhoz, amiből ez a borzasztóan lavli újrahuzalozás lett.