keresés menü

3 új és ideális zene kávéhoz: Goldroom, Eilen, Galimatias

Egy ideje már odafigyelünk mindenkinek a kávéfogyasztására, aki fogékony a kellemes napkezdő zenékre, úgyhogy megint átnyújtunk három trekket, amivel megcsinálódhat ez a kiváló péntek!

Goldroom – Till Sunrise
Nehéz döntés volt ezzel indítani a posztot, mert ez az a dal, amire tényleg azt szokták mondani, hogy úgy tökéletes, ahogy van. Főleg reggelekre. Olyan reggelekre, amikor a nap ébreszt. Meg olyanokra, amiken nem akarunk gondolni az élet hülyeségeire. Szóval kérdés volt, hogy a kaliforniai Goldroom, azaz Josh Legg baleári jellegű szerzeménye után érdemes-e még bármit megosztani reggelre, de ennek megválaszolását már az olvasóra bízzuk. Íme, a Tökéletesség:

Eilen – Vortex (Queens)
Hogy hogyan hangzik egy kis barátságos szintifunk tetején a már-már suttogós, könyöklaza rappelés? Eilenék bemutatják. Még alig rajonganak értük a Facebookon, de hogy az American Apparel már fehérneműreklámhoz használja a dalt, az már sejtet valamit a potenciáljukról. Nem csoda, mert nem kis zene!

https://soundcloud.com/futurexsound/vortex-queens

Galimatias – Ocean Floor Kisses
Napfelkeltével kezdtünk, hát fejezzük be a kávézást az óceán fenekével és némi jövődzsesszes billegéssel! Úgy, hogy mindennek tetejében Dániából jött ez a csekély csodácska. Őrületesen jó napot mindenkinek? IGEN.

Tűz tartalom 🔥