keresés menü

3 új és ideális zene kávéhoz: Darius (Bondax remix!), Birthday Boy, Kele Okereke

Továbbra is itt válogatunk a legjobb napkezdő zenék közül, ahogy az lassan már nemes tradícióvá érik nálunk. Jöjjön megint három hurráoptimista himnusz!

Bondax – All I See (Darius Remix)
Darius mintha kifejezetten a csipás reggelek törzsközönségét célozná lassú, elektronikus popdiszkóival, egy MØ-remixét már korábban is ajánlottuk ugyanígy kispéntekre – és akkor még itt van ez a megunhatatlan EP-je is. Ezúttal a Bondaxszal találtak egymásra: ha ezt hallgatjuk, el sem fogjuk hinni, milyen mocsok idő szemétkedik az ablaktáblákon túl.

Birthday Boy – Swirls
A fanki kezdésre esküszöl? Akkor egyértelműen ez lesz a te zenéd! A torontói Birthday Boy úgy siklik a műfajok között, mint kés a reggeli Nutellában: funk, deep house, vokálhouse, hip hop – és akinél ez a kellemes darab működik, az feltétlenül szaladjon neki a teljes EP-nek is, ami a Colors nevet viseli.

Kele Okereke – Doubt
Mi történik, ha egy felkapott londoni gitárzenekar énekese szólóra vált, sőt, alighanem jót tett neki, hogy egy időre Berlinbe költözött? Hát ez jön ki a kezei közül. A Bloc Party frontembere nem először cseréli le zenekarát pumpálós elektronikus sávokra, annyira nem, hogy október 14-én jön a komplett saját albuma is.