keresés menü

3 új és ideális zene kávéhoz: Billie Black, Exmag, Curren$y

Billie Black x Mura Masa – This Simple Pleasure
Mi tud történni, ha találkozik egy 18 éves indonéz hálószobai zenegyáros és egy szintén a szárnyait bontogató 19 éves londoni énekesnő, mármint némi közös kajáláson és csevejen kívül? Bingó, megütik a stúdiót, és kihoznak egy ilyen kellemes táncolóst. Katie B, az AlunaGeorge, Jessie Ware és a többiek után a szigetországból érkező, énekközpontú elektronikus popzene pedig továbbra is menetel előre a tutiba:

https://soundcloud.com/billie-black/billie-black-x-mura-masa-this-simple-pleasure

Griz – Fall In Love Too Fast (Exmag Remix)
Exmagék arról nevezetesek, hogy a glitch-hop eszköztárát eresztik össze a saját szájízük szerint értelmezett, vonzó intergalaktikus funkkal, és ebben a remixben sem térnek el a formulától. A fesztiválos videó néha viccesen nem illik a dalhoz, de ez mindegy, amúgy is tessék a kávé megfelelő keverésére figyelni!

Curren$y – Fo
Láttunk-hallottunk már ilyen szívós-dzseszzes alapokat a Cardo nevű producertől, de most megint egy olyan időtlen zenét rakott össze, ami egészen új molekulával dúsítja a hiphopot. Hogyan illene nevezni a hamisításmentes nosztalgia, a cloud rap és a jazzy hiphop randevúját? Bárhogy is, egészen fantasztikus: