keresés menü

3 mix, amivel kivonhatod magad a karácsonyi őrület káros hatásai alól: DJ Earl, Hot Toddy, Matt Karmil

Sokan dagadó dollárkötegeket adnának érte, hogy ott legyenek a bulin, amin a jövő-juke nagy neve, DJ Earl a chicagói ghettohouse legendás figurájával, DJ Funkkal közösen pörget. Sokan amúgy fognak is adni érte dollárkötegeket, és még mi is megtennénk, annyira hellova páros ez, csak hát Los Angeles mégsincs annyira közel, így muszáj megelégednünk Earl alábbi, tizenhét perces minimixével. Ezzel aztán hatékonyan lehet ide-oda pattogni az ajándékokért kajtató masszában!

https://soundcloud.com/djearlteckz/phuture-perfect-001-dj-earl-teklife-chicago

Aki épp ellenkezőleg, pattogás helyett inkább meditatív lüktetéssel küldené át magát egy másik dimenzióba, annak az ízléses diszkóra és lassú house-ra specializálódott francia Moonrise Agency friss podcastjét ajánljuk. Ehhez most az említett műfajok egyik kiskirályát, Hot Toddy-t nyerték meg maguknak, aki télapóként szórja közénk a groovy csemegét.

https://soundcloud.com/moon-rise/moon-tapes-018-hot-toddy

Az alternatív jingle bells-es kezdőpoén után Matt Karmil bugyborékoló savas felvezetéssel mutatja be, miért is érdemli meg, hogy a Kompakt lemezkiadó kötelékébe tartozzon. Figyelemfelkeltő váltások, atmoszférikus csilingeléstől a fojtott technoid csapatásig: