keresés menü

3 mix a szombatról megmaradt ital mellé, vasárnap estére, a hétfő köszöntéséhez

Leif Knowles és Joe Ellis ízlésének összeeresztéséből nem csak a korábban a Resident Advisor által is megtisztelt UntilMyHeartStops kiadó született meg, de az a törekvés is, ami egyben a label sajátja: hogy olyan tánczenéknek adjanak teret, amik mentesek a divatos hatásvadászattól, gyakran akár egészen nehezen (vagyis csak a megfelelő időpontban) lejátszhatók, inkább a szürreális mélységekben és az oldalvonal mentén játszanak, vagy ahogy nevezni szokás az ilyesmit: off-kilter darabok. Mint a kiközösített osztálytárs, aki titokban nagy dolgokat művel.

Ha úgysem tudsz aludni, és még járatnád az eszed érdekes zenéket, itt az agypumpád, a belső bolygód:

https://soundcloud.com/junoplus/juno-plus-podcast-126-untilmyheartstops/s-G4d6H

Szép dolog, amikor valaki olyan helyen csinálja a kis dolgát, amely helyet még szőrmentén sem szokás emlegetni azzal a kis dologgal, ami csinálva van benne. Bill Converse szenvedélytől izzó szemekkel, macskával a vállán márpedig így tesz Texasban, és állítólag a kurta-furcsa-elektronikákon kattogó helyi szcéna egyik dárdahegye, ami a jövőben sok fülbe belefúródhat még, ha így folytatja.

Inszomniásoknak, nem csak L.I.E.S. Records rajongóknak, nem csak chillbarátoknak:

Belegondolva is nehéz elhinni, hogy a Boiler Room négyéves története alatt még egyszer sem fordult meg a pult mögött az elmélyült basszusok csendes királya, a Deep Medi kiadó feje és a Digital Mystikz fele, a mindig példaértékűen szerény Mala. Nemrég viszont végre igen, és ez a mix most jobb minőségben felkúszott a SoundCloudra is.

Mindenkinek, aki még képes hinni legalább egy hangyaleheletnyit a kimunkáltabb dubstepben: