keresés menü

10+1 szám, amivel kidühöngheted magad Donald Trump győzelmén

Kivagy azon, hogy merre megy a világ? Tessék néhány szám, amivel kimaxolhatod az idegességed.

Green Day – American Idiot

Ez a George W. Bush első elnöksége alatt írt szám újra aktualitást nyert az olyan soraival, mint mondjuk a “tudat alatt megbaszott Amerika.”

G.L.O.S.S. – Fight

A transzi tagokból álló G.L.O.S.S. megmutatta, hogy a hardcore punk még mindig legit formula, majd megköszönték a nagykiadós szerződés lehetőségét és feloszlottak. Szerencsére az olyan fegyverbe hívó számaik, mint az antifa Fight bármikor betárazhatóak, ha baj van.

M.I.A. – Borders

Hogy maradhatna ki a korszak egyik legnagyobb klasszikusa, ami bizony sokadik értelmét fogja elnyerni, ha Trump elkezdi a mexikói fal szorgalmazását.

Reagan Youth – I Hate Hate

A gyűlölet szó mellett az egyetlen legit szó, hogy gyűlölöm.

DJ Shadow ft. Run The Jewels – Nobody Speak

“Előbb legyen felkelés, mint hogy Trump a legkisebb lányához nyúljon” – buzdítanak El-P-ék DJ Shadow új lemezén.

Brujeira – Viva Presidente Trump!

Honnan máshonnan lenne autentikusabb a beszólás, mint Mexikóból. A Brujeira egy grindcore-os számmal fogadja el a háborúra szóló felkérést.

Walter Villatoro – Corrido a Donald Trump

A legnépszerűbb mexikói műfaj, a corrido se maradjon ki. Nem igazán értjük a szöveget, de a kommentek között az tetszett, hogy “Chinga tu madre donald trump”

The Exploited – Fuck The USA

A ‘Ploited sosem volt egy civilizált zenekar, de soviniszta parasztoknak talán a legjobb, ha antisoviniszta parasztok üzennek, mintsem szociológusok.

The Casualties – Politicians

Az anarchopunkok azért elég okosan tudnak egy kalap alá venni, így hát most se felejtsük el, hogy Hillary Clinton is csak a kisebb rossz lett volna.

Kanye West – Black Skinhead

Végül mi mással zárnánk a posztot, mint azzal az emberrel, aki már két éve beígérkezett a 2020-as választásra. Hajrá, Yeezy!

+1: CPG – Úgyis meghaltok

Egy darab nihilista olvasat a végére a 80-as évek magyar punkjának sztárcsapatától.