keresés menü

Utcagyurma élőben! Budapestre jön a street workout vébéselejtező

Elég fasza dolog, hogy itthon is gombamód szaporodnak a köztéri edzőtermek, ahol lehet saját testsúlyos gyakorlatokat csinálni, és nem kell valamelyik menő gymben százötven kilós izomtitánok között kínosan érezni magunkat.

A sportágnak ráadásul most egy hivatalos versenye is ideköltözik kicsit Magyarországra, mert május 27-én szombaton rendezik meg belőle a vb-selejtezőt a Magyar Street Workout Egyesület, a HardBodyHang és a Budapest Urban Games szervezésében, és ez már az ötödik lesz. A verseny tétje nem kicsi, innen kvalifikálhatják magukat a versenyzők a moszkvai világbajnokságra, valamint értékes nyereményeket is nyerhetnek.

Szédületes hír, hogy mindezt nem zárt ajtók mögött ütik nyélbe, hanem bárki elmehet élőben motivációt meríteni néhány beachbodyra hajtó gyakorlathoz.

A helyszín a Budai Parkszínpad, az időpont most szombat délelőtt 10 és délután 3 között.

A versenyzők száma profi férfi kategóriában 30 fő, profi női kategóriában 10 fő, amatőr kategóriában pedig 30 fő, valamint az 1000+ néző bevonása és aktiválása is cél. Amúgy a tavalyi világbajnoki selejtező is látványos volt, ilyesmivel lehet számolni:

Tűz tartalom 🔥