keresés menü

Trollkodó villamosvezető mosolyogtatta meg a 49-es utazóközönségét

49troll

Mindig keressük az Izgi Nagyvárosi Témákat, ma azonban egy ilyen keresés nélkül is megtalált minket. Eddig csak hallottunk a vicces villamosvezetőről, aki a Deák és a Kelenföldi pályaudvar közötti viszonylaton csapatja, ma viszont végre hallottuk is! Sajnos amikor a mobiltelefon videoalkalmazásáért nyúltunk, már pont lecsúsztunk a legjobb poénokról, így csak ez maradt:

De azért feljegyeztünk néhány korábbit is:

“Nagyszerű! Megtaláltuk Géza bácsit a Gárdonyi családból!”

Ez volt az első meglepetés, lévén, hogy a Móriczon szálltunk fel. Aztán jött ez a szóviccet sem hanyagoló, bombasztikus darab:

“Fantasztikus hírem van: 49 pontot kaptunk az öttagú zsűritől, ezért pályafutásunk átvisz minket a másik partra.”

Még épp csak felocsúdtunk, hogy angolul, németül, franciául és spanyolul kívánt emberünk jó utat, amikor belénk nyilallt a következővel:

“Baloldalon nyíldogálunk. Érezzük jól magunkat a környéken, vendégszerető nép a magyar!”

Egyetlen jól irányzott kereséssel egyébként kideríthetjük, hogy ő nem más, mint Vízi József, aki ezt már hosszú évek óta csinálja, és szerencsére hagyják is neki, pedig korábban a BKV-nál nem tört ki az örömvulkán, amikor megkérdezték a vezetést a sofőr munkamódszeréről. Mi viszont a saját szemünkkel figyeltük meg, hogy az utasok szégyenlősen egymásra pislogva, de őszintén somolyogtak, ami komoly teljesítmény ezekben a mocskosszürke hetekben. És senkit nem ütöttünk el közben!