keresés menü

Zsebben is elfér Európa legbringabarátabb, nyolc minikötetes útikalauza

Körbetekernéd Európa legmenőbb nagyvárosait? Esetleg csak Berlint? Vagy Londont? Netán Milánót? A Rapha, a világ egyik vezető bringáscucc brandje a Thames & Hudson kiadóval kézenfogva adta ki legújabb, kifejezetten azokhoz a fővárosokhoz kapcsolódó, zsebbe csúsztatható – és nem utolsó sorban nagyon is szép – útikalauzát, amik a legjobban, legkönnyebben látogathatók biciklivel.

Minden egyes kis könyvet más-más illusztrált, amihez az is hozzátartozik, hogy a guide-ok szorosan az adott város hangulatát, stílusát és egyéniségét tükrözik. Szóval ezekben megtalálható gyakorlatilag minden, ami azoknak kell, akik két keréken szeretnének megismerkedni jópár európai fővárossal, ráadásul nem csak a telefonjukat szeretik tértképnézegetéshez használni. Benne vannak a legjobb, hamisítatlan urbanista helyek, bringabarát állomások.

Az egy csomagban kapható, 8 darabos, Milánó, Párizs, Amszterdam, Berlin, London, Barcelona, Koppenhága, Antwerpen (és Gent) ismertetőivel teli pakkot hamarosan már meg is lehet vásárolni a Rapha oldaláról.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥