keresés menü

Rajzoltam egy gifet egy randinak tűnő dologról, amit a hétvégén láttam a Margitszigeten

Ezzel indította nekünk címzett emailjét Lovrity Kata, majd azzal folytatta, hogy a látvány kicsit vicces volt, kicsit meg szomorú. “Szerintem az urbnplyr profiljába vágna ez a poszt, és hátha meglátják az érintettek is, és jól elgondolkodnak rajta!” – mondta. A jelenet, amit rövid animációba ültetett át:

View this post on Instagram

The other day I have seen this #skate and #date scene: it was so funny and sad at the same time… ? #skateboarding #skateboy #romance #summer #love #strolling #girl #gif #whatislove #?

A post shared by Anna Katalin Lovrity Animation (@lovrityka) on

Érdekelt persze minket, hogy miért pont ezt szúrta ki, miért égett bele ennyire a retinájába, hogy végül pixelekbe csorgassa azt.

“Ültem a Margitszigeten egy padon, amikor egy tinifiú és a tinibarátnője elhaladt előttem: a lány kiöltözve futott a magát kenyelmesen hajtó srác után, és már eléggé kimerültnek tűnt. Mivel a sziget klasszikus randiszpot, ahol a párok többsége inkább andalog, kitűntek a tömegből. Elgondolkodtam a lovagiasság fogalmán, meg azon is, hogy fordított esetben is furcsa lenne-e, aztán arra jutottam, hogy ez sehogy sem udvarias! Persze az is lehet, hogy a csaj csak kézenfogva tanította deszkázni a csávóját :D”

Kata egyébként hasonló vonalon sok mást is rajzol, itt lehet megnézni őket.