keresés menü

Nem, nem káprázik a szemed, ha egy hátrafelé bringázó futárt látsz Budapesten

Van egy bringásfutár, aki éppen eléggé hatalmasat megy a Facebook megfelelő kiszögelléseiben. Először csak meséltek róla egy bizarr pesti jelenségeket feldolgozó csoportban, miszerint:

“Egy netpincér futár biciklizik el mellettünk a Budafokin a világ legnagyobb természetességével hátrafele(!!!) a fixijén a kurva nagy táskájával, egészen le a gellértig legalább 200 métert még, de hogy ilyen kellemes húszas tempóban, mintha legalábbis folyton így kerékpározna. A teljes söröző legénysége elképedve nézte. Pont zöldet kapott a végén, és be is kanyarodott.”

Sietősen utánamentünk a jól csengő sztorinak, és nem sokkal később az alábbi videó landolt nálunk:

Aztán a főhőst is elcsíptük két mondatra.

“Láttam pár fixist instán, mielőtt én még bármit is csináltam volna, de akkor még nagyon féltem ettől az egésztől, de csak amíg fel nem ültem a barátom biciklijére és ki nem vittem az első címem vele. Utána voltak trükkök, amik nagyon megtetszettek és nem csak skate pályához van kötve, ilyen volt backwards (hátrafelé menet – a szerk) is, nagyjából négy hónap masszív gyakorlás után összejött. Az utakon csak azért csinálom, mert nagyon sokat dolgozok, emiatt csak ilyenkor tudom beadni, aztán láttam, hogy tetszik a embereknek” – mondta Andris a megkeresésünkre, aki természetesen nem hülye, és csak akkor műveli ezt, amikor minden körülmény ezt biztonságossá teszi.

Sok címet, jó tekerést, balesetmentes közlekedést!