keresés menü

Napi kreatív: világbajnok jelmezötlet Halloweenre

greenarmymencostume1

Most, hogy nyakunkon az ijesztgetős ünnep, minden beöltözni vágyó a legütősebb jelmezen gondolkodik, még ha ezt nem is vallja be a világnak. Igazából szükség is van a fejtörére, mert rendkívül könnyű óriási közhelyekbe futni, aztán kínosan magyarázkodni a haveroknak, hogy meg se fordult a fejemben, hogy más is Jack Sparrow is lesz a buliban, vagy ez volt az egyetlen Iron Man jelmez a kölcsönzőben, nem gondoltam, hogy azért, mert a többit mind kivették…

Ha igazán kreatív akarsz lenni, érdemes egy kcisit körülnézni az internetekben egy kis inspirációért. Itt van például a Reddit felhasználó, aki a barátnőjével együtt teljesen kimaxolta a beöltözős témát: a San Francisco-i páros ugyanis időt nem sajnálva életnagyságú játékkatonának öltözött minden szükséges kiegészítővel együtt.

greenarmymencostume2

Mindössze pár órára, nyolc flakon alapozóra, hat flakon zöld festékre, egy telefonszettre, egy játékpisztolyra és egy RAKÉTAVETŐRE volt szükség a tökéletes megjelenéshez.

Aztán indulhatott a buli: a megelevenedett zöld játékkatonák lerohanták a várost, hogy különböző helyeken pózolva kihagyhatatlan instagramolni valót kínáljanak a nézelődőknek. Ha úgy döntesz, te is műanyagba öntenéd magad, hogy te legyél a buli királya, gondolj a mértékletes sörfogyasztásra is, mert ebben a szerelésben a hazatántorgás és vizelés sem lehet egy könnyű feladat.

(via)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥