keresés menü

Madridban kipróbálták, mi történik egy magányos részeg nővel az utcán

https://www.youtube.com/watch?v=y6v5IVkIPvM

Fontos kiemelni, hogy szándékosan nem hétvégére, nem valami zavaros külvárosba és nem az esti órákra időzítették a kísérletet, ahogy azt is, hogy a színésznő nem kezdeményezett senkivel kapcsolatot, csak finoman eljátszotta, hogy kiszolgáltatott helyzetben van.

A kísérletről készített kisfilm alapján az utca férfiembereinek nem sikerült úgy szerepelniük, hogy kikockázás nélkül is vállalnák az arcukat. Szép számmal voltak, akik arra hivatkozva, hogy ránézésre még nem ivott eleget, további piázásra invitálták. Más, kapva az alkalmon rögtön egy lépcsőházba invitálta – először szép szóval, aztán belékarolva.

A legkellemetlenebb pedig az az úr (ruhájából ítélve pincér) volt, aki egy félreesőbb utcába vitte az álrészeg színésznőt, majd ott csókolgatni kezdte. Itt már a stábnak kellett közbelépnie.

A videó ugyan nem mutat be olyan eseteket, amikor a jobbik arcát mutatja meg a férfitársadalom, így kicsit szájbarágós anyagnak tűnhet, de ez ne terelje el a figyelmünket a lényegről: azért a világ biztonságosabb részén is vannak veszélyes elemek.

(via designtaxi)