keresés menü

LOL: élő emberszobrokkal riasztják el a graffitiseket a Kökinél

Az ittlakunk.hu kerületi aloldalaira a kerületi lakók írják a híreket, így olyan izgalmas dolgokról tudnak beszámolni, amikre nekünk, a fair trade székekbe belekényelmesedett belvárosi hipsztereknek sajnos nincs rálátásunk. Most például ezt a zseniális képet közölte a 19. kerületi névtelen szerkesztő:

“Tegnap tettük közzé a fenti olvasói fotót és a kérdést, mit csinál, mit őriz hónapok óta a két biztonsági őr télen-nyáron, esőben, fagyban, kánikulában Kőbánya-Kispestnél, a gyorsforgalmi út mellett. Az őrök a láthatóan házilag összebarkácsolt tető alatt húzzák meg magukat nap mint nap. Sok tipp érkezett, Varga Attila kispesti képviselő pedig utánajárt a dolognak. A válasz egészen szürreális: az őrök a metró vasútbiztonsági szolgálathoz tartoznak. A falfirkák megakadályozása a feladatuk” – írják.

Ha te is láttál valami ordítóan furcsa jelenséget, ami beleillhet Budapest Bizarre rovatunkba, feltétlenül küldd el nekünk az info@urbanplayer.hu címre! A nagyon jó képeket természetesen közzétesszük.

(via)