keresés menü

Videó: végre lecsaptak pár kamukokó-árusra a Kazinczy utcában

Úgy tűnik, a zsekák kicsit megemberelték magukat a múltkori népfelháborító eset után, amikor azokat a Szimplás arcokat vitték be az őrsre, akik felfújták festéksprével a Kazinczy utcában angolul, hogy vigyázat, itt kamudrogot árulnak. Azok helyett, akik magát a kamudrogot terítették.

De most végre betalálták ezeket a szarjankókat is.

A 26 éves M. Péter és a 29 éves Sz. Roland a megalapozott gyanú szerint a belvárosban rendszeresen alufóliába csomagolt lisztet, illetve sütőport kínált eladásra, mondván, hogy az kábítószer. A két csávó május 20-án este a bulinegyed legismertebb utcájában leszólított egy háromfős társaságot, akik közül az egyiket megkínálta a fehér anyaggal, amit a férfi elfogadott.

A belvárosba megerősítő erőként vezényelt rendőrök észlelték a bűncselekményt, és a helyszínen elfogták őket. A rendőrök megtalálták náluk az alufóliába csomagolt kamudrogokat, ami liszt, sütőpor és majoranna volt, valamint megtalálták a fal réseibe rejtett további adagokat is.

De csak most jön a poén:

“A két férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott kokain fogyasztásra, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása és üzletszerűen elkövetett csalás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.”

Jólvan. És akkor lehetne folytatni a többiekkel, sőt, ezúton adunk egy tuti tippet a tisztelt szerveknek: tessék tisztogatni az Akácfa – Dob utca sarkon is! Köszönjük, a nép nevében.