keresés menü

Játszd újra a híres párizsi filmjeleneteket!

Biztos te is mindig kiszúrod a Nyugatit, amikor Budapesten forgatott filmet látsz. De mi van akkor, ha a film Párizsban játszódik? Az Eiffel torony még könnyen megvan, a Notre Dame se nehéz, a Szajna partról nem is beszélve, de a szűk kis utcákat és a szép kis tereket, na azokat már nem olyan olyan könnyű kiszúrni.

Ezért szuper ez az Cinemacity app, ami szépen megmutatja, melyik filmet hol forgatták a szerelem városában. Ez a zseniális alkalmazás új értelmet ad a romantikus sétálgatásnak: újrajátszhatod például a kedvenc filmjeleneteidet, miközben a filmbuzi követőid felrobbanak az irigységtől. Te lehetsz mondjuk a következő Notre Dame-i toronyőr, Marlon Brando az Utolsó tangó Párizsbanból vagy a nagypofájú lakótelepi Vinz a La haine-ből.

Az alkalmazás segítségével olyan rendezők szemével nézheted végig a várost, mint Bernardo Bertolucci, Christopher Nolan, Francois Truffaut, Jean-Luc Goddard, Luis Bunuel, Martin Scorsese, Quentin Tarantino vagy Woody Allan. Követheted a különböző cinewalkokat vagy megkeresheted spontán is a legendás helyszíneket, a közelben lévő sarki pékségek pedig kezdhetik emelni a croissantok árát.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥